Akupressur som tar på djupet

SE language switcher

da da da de nl

Svenska Spikmattan

Tillverkas i Sverige av medicinteknisk plast

Lindrar smärta, minskar spänning, gör det lättare att slappna av och ger bättre sömn

Används vid exempelvis:
- ryggskott
- värk och stelhet
- sömnproblem

- ischias
- träningsvärk
- whiplash
- fibromyalgi


Finns i tre olika hårdheter, som alla tar på djupet

CLASSIC
Originalet. Hård för dig som vill ha en kraftig akupressureffekt. 

MEDIUM
Nyhet. Mellanhård för dig som vill ha en lite mindre kraftig akupressureffekt, än vad Classic ger. Medium passar alla, men vänder sig speciellt till dig som inte använt spikmattor tidigare.

FLEX
Mjukare för dig som vill ha en mildare akupressureffekt eller för ren avslappning och bättre sömn.

COMBI
Spikmattan som består av en Classic- och en Flex-del, för dig som vill kunna variera akupressureffekten. Man vänder den beroende på var man vill ha mer eller mindre tryck.

Hur använder jag Svenska Spikmattan?
Ligg på Svenska Spikmattan 20-40 minuter varje dag eller vid behov. Ligg på den i soffan, sängen eller på golvet. Det ska göra "skönt-ont" de första 5-7 minuterna och sedan övergår det till en varm avslappnande känsla och du upplever ett behagligt lugn. Skulle du somna är det inte farligt.

Svenska Spikmattan kan användas av alla oavsett smärtkänslighet och ålder. Börja de första gångerna med en T-shirt eller ett tunt tyg för att hitta den nivå som passar dig. Prova dig fram. Det är inget självändamål att ligga utan kläder eller tyg. Plastpiggarna är 15 mm långa och därför behandlar Svenska Spikmattan på djupet. Piggarna kan inte sticka hål på huden då de är trubbade.

För ökad komfort kan du lägga en rullad liten handduk under spikmattan vid svank och axlar. Detta gör att hela ryggpartiet får en jämnare kontakt. Man kan med fördel placera en kudde under knäna. -prova dig fram!

Hur tar jag hand om Svenska Spikmattan?
Svenska Spikmattan är enkel att tvätta. Ställ den i duschen och spola av den med varmt vatten. Diskmedel eller tvål kan användas vid behov. Förvara alltid spikmattan liggande med piggarna nedåt eller hängande på en krok med piggarna mot väggen.

Finns som Classic, Medium, Flex och Combi och i olika fräscha färger.
Storlek: längd 64 cm x bredd 40 cm

Garanti 20 år.
Våra akupressurprodukter tillverkas i medicinteknisk plast i Sverige sedan 2005. Piggarna är 15 mm höga och sitter på ett optimalt avstånd. Därför tar Svenska Spikmattan på djupet.