Spikmattan Disc

Praktisk att ha framme och enkel att ta med sig.

En mindre variant av Svenska Spikmattan. För hemmet, arbetet och på resan. Används i soffan, stolen eller sängen.
Lindrar smärta, minskar spänning, gör det lättare att slappna av och ger bättre sömn

Vid exempelvis:
– ryggskott
– värk och stelhet
– sömnproblem
– ischias
– träningsvärk
– whiplash
– fibromyalgi

Finns i två olika hårdheter, som tar på djupet

CLASSIC
Hård för dig som vill ha en kraftig akupressureffekt. Perfekt för att användas sittandes eller liggandes med eller utan kläder. Se nedan.

FLEX
Mjuk för dig som vill ha en mildare akupressureffekt. Vinner på att användas liggandes. Se nedan.

Användning Svenska Spikmattan Disc
Använd Disc 20-40 minuter varje dag eller vid behov. Använd den i sittande eller liggande i soffan, stolen eller sängen.

Liggandes
Placera Disc under den del av ryggen du har ont/är spänd i. Det ska det göra ”skönt-ont” de första 5-7 minuterna och sedan övergår det till en varm avslappnande känsla och du upplever ett behagligt lugn. Skulle du somna är det är det inte farligt. Disc kan användas av alla oavsett smärtkänslighet.

Börja alltid de första gångerna med en T-shirt eller ett tunt tyg för att hitta den nivå som passar dig. Prova dig fram. Det är inget självändamål att ligga utan kläder eller tyg. Plastpiggarna är 15 mm långa och därför behandlar Disc på djupet. Piggarna kan inte sticka hål på huden då de är trubbade.

Sittandes
Med Disc bakom ryggen, får du en mildare akupressureffekt än om du ligger ned. Perfekt att ha framme i soffan eller i kontorsstolen. Får ej användas i förarsätet i bil, då man blir avslappnad och kan bli dåsig.

Garanti 20 år. Våra akupressurprodukter tillverkas i medicinteknisk plast i Sverige sedan 2005. Piggarna är 15 mm höga och sitter på ett optimalt avstånd. Därför  tar Disc på djupet.

img_divider